persbericht

Nieuw podium brengt startups en onderwijs bij elkaar

Start-up Podium - de kans voor start-ups om te pitchen voor het onderwijs

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12468 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

SURFnet, het platform voor onderwijs en ICT, begint het Start-up Podium om ICT start-ups in contact te brengen met onderwijsinstellingen. Het initiatief is een experiment dat start-ups met innovatieve ICT-technologieën en nuttige producten en diensten voor het onderwijs helpt hun weg te vinden naar toekomstige gebruikers. De start-ups hebben al een toepassing, maar nog weinig tot geen afnemers en staan op het punt te groeien.

Op de website startuppodium.surf.nl kunnen start-ups hun idee presenteren middels een korte pitch. Docenten, beleidsmedewerkers, (project)managers en anderen die binnen onderwijsinstellingen zijn betrokken bij onderwijsinnovatie, kunnen pitches liken. Bovendien kunnen onderwijsinstellingen die direct met een start-up in zee willen, rechtstreeks met hen in contact komen. Indien er veelbelovende initiatieven bij zijn die mooie kansen bieden voor het onderwijs, gaat SURFnet in gesprek met betreffende start-ups over mogelijke dienstverlening voor het hele hoger onderwijs. 

Aanmelden als start-up
Ben je een start-up die zich richt op ICT en innovatie voor het onderwijs? En bied je een innovatieve ICT-toepassing aan? Of heb je de ambitie vanuit het bedrijfsleven of primair/voortgezet onderwijs naar andere onderwijssectoren uit te breiden? Dan ben je wellicht een interessante partij voor onderwijsinstellingen. SURFnet biedt innovatieve start-ups een podium om zich te presenteren en kennis te maken met geïnteresseerde onderwijsinstellingen. Zo word je geholpen om jouw product of dienst te promoten en in de markt te zetten.

Start-up Live Event
Op 19 mei organiseert SURFnet tevens een Start-up Live Event, waar enkele start-ups hun product of dienst presenteren. Het programma biedt ruimte aan onderwijsinstellingen om in gesprek te gaan met de jonge ondernemers.

Innovatieve start-ups met een interessante technologisch ICT-toepassing voor het onderwijs kunnen vanaf nu hun pitch aanleveren op het Start-up Podium.

 

Bewerkt: Woensdag 17 Februari 2016
Gepost: Woensdag 17 Februari 2016