persbericht

TV serie Hart voor de Zaak nu bij de NTR

Serie volgt een jaar lang wel en wee startende ondernemers

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
Advies  
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12465 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Hart voor de Zaak NTR

Met de klok mee: Güler Berk, Olaf Ingwersen, Eddie Boateng en Tan Do

In Hart voor de zaak, een zesdelige documentaireserie over ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, volgen we een jaar lang vier jonge ondernemers en hun coaches.

Het zijn allen deelnemers aan het Dare To Have a Dream-programma. De eigenschappen die je als ondernemer nodig hebt om je zaak succesvol te maken, de bevlogenheid en ambitie, de hobbels op je pad; het komt allemaal voorbij in de praktijk van deze ondernemers in het MKB, de ruggengraat van de Nederlandse economie.

Ook voor de coaches, gelouterde managers in het bedrijfsleven of de overheid, is het project een ontdekkingsreis. De ontmoeting met de passie van aankomende ondernemers blijkt een herijking van hun eigen drijfveren.

De vier geportretteerde ondernemers zijn jonge mensen met verschillende achtergronden in uiteenlopende branches. Hun hart voor de zaak geeft ze veel kracht, maar zit ze soms ook in de weg. Zoals ontwerper Olaf Ingwersen met zelfreflectie stelt: “Ik heb mijn idealisme als ondernemer wel bij moeten stellen in de zin dat ik nu wel weet dat niet iedereen er even vol voor gaat.”

Naast Ingwersen zien we interieurdesigner Güler Berk (“Ik hoor vaak dat ik heel hoge eisen stel”), horecaondernemer Tan Do (“Wij streven elke dag naar een 10”) en zorgondernemer Eddie Boateng (“Ik ben wel een avonturier”).

Eddie Boateng wordt gecoacht door Alex Kuiper (ING). Güler Berk wordt gecoacht door Afke van Rijn (ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid). Olaf Ingwersen wordt gecoacht door Mart Pfeiffer (Rabobank). Tan Do wordt gecoacht door Robin van den Burg (AEGON).

Hart voor de zaak is een serie van Viewpoint productions in samenwerking met de NTR. Er staan nog twee uitzendingen gepland. De uitzendingen zijn ook online te bekijken.

Bron & informatie:
NTR
Bewerkt: Woensdag 10 Februari 2016
Gepost: Vrijdag 29 Januari 2016