persbericht

Snelgroeiend automerk verbindt zich aan zzp prijs

MINI komend jaar hoofdsponsor Freelancer of the Year Awards

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12468 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Het snelgroeiende automerk MINI heeft zich voor komend jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), de landelijke zzp-prijs die het afgelopen jaar door minister-president Mark Rutte werd uitgereikt aan foodblogger Carlijn Bröring. "Als zzp'er wil je jezelf graag onderscheiden door kwaliteit, uitstraling en professionalisme. Daarom past het zo goed om ons merk aan deze zzp-prijs te verbinden," aldus Christiaan Dols, directeur van MINI Nederland.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp'er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar deden bijna 10.000 zzp'ers mee aan de verkiezing, en gezamenlijk verzamelden zij meer dan 60.000 beoordelingen van opdrachtgevers en 247.000 stemmen via social media. De hoofdprijs is één jaar rijden in een gloednieuwe MINI Clubman. Daarnaast is Christiaan Dols zelf jurylid: "De businesscase en groeipotentie van de finalisten heeft tijdens het juryberaad mijn grootste aandacht. Het is leuk als je voor jezelf bent begonnen, maar niet onbelangrijk dat je er ook echt iets mee verdient en stappen maakt."

Innovatieve sponsoring
Als hoofdsponsor van de FOTY Awards komt MINI onder de aandacht van zzp'ers via de website, de nieuwsbrief, e-mailnotificaties en offline events. Daarvan is de uitreiking van de FOTY Awards het hoogtepunt. Ook wordt de hastag #MINI toegevoegd aan berichten die stemmers op social media delen: "Wij noemen dat hashtagmarketing, een innovatieve manier om (meer) merkbekendheid, merkvoorkeur en positieve mond-tot-mondreclame te genereren onder zzp'ers," aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van de FOTY Awards.

MINI-configurator
Daarnaast kunnen alle deelnemers aan de FOTY Awards hun eigen MINI samenstellen via een configurator: de deelnemer kiest zijn onder meer zijn favoriete kleur, en kan deze vervolgens op zijn stemprofiel plaatsen en delen via social media. "Wij zorgen ervoor dat we de favoriete MINI Clubman van de winnaar hebben klaarstaan op de dag van de uitreiking," zegt Christiaan Dols, directeur MINI Nederland.

Nieuwe editie
De inschrijvingen voor de FOTY Awards zijn geopend sinds september. Vanaf dat moment kunnen zzp'ers uit het hele land genomineerd worden binnen één van de tien categorieën. Er zijn vele mooie prijzen te winnen, waarvan de hoofdprijs één jaar rijden is in een gloednieuwe MINI Clubman. Deze wordt uitgereikt op de Dag van de ZZP'er, op zaterdag 2 april 2016.

Bron: Jeroen Sakkers, Victor Mundi
Bewerkt: Vrijdag 27 November 2015
Gepost: Vrijdag 27 November 2015