persbericht

The Real WINE gum wint Columbus Trophy met eetbare wijn

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door:
offline
Jaap Lubberts
adviseur
Amsterdam, Noord-Holland

Uitgever online media
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12521 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.
Columbus Trophy Vinoos by AMS

Tijdens de horecavakbeurs BBB in Maastricht werd voor de 12e keer de European Columbus Trophy uitgereikt aan een succesvolle jonge ondernemer die actief is in de gastvrijheidsindustrie. Dit jaar heeft Vinoos by AMS met ‘The Real WINE Gum’ de Trophy in ontvangst mogen nemen. Eetbare wijn in de vorm van een echte WINE gum, Chardonnay en Merlot taste. Geen snoepje voor kinderen, maar een adult luxury happiness met top-end propositie.

Adult luxury happiness
“Wie houd er niet van wijn? Hoe vaak snak je naar die eerste slok op de bank, na een drukke dag werken? Maar helaas moet je nog in de auto terug naar huis...”
Winnaar Vinoos by AMS ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte wine gums. Het assortiment bestaat op dit moment uit de smaken Merlot en Chardonnay. Geen snoepje voor kinderen, maar een ‘adult luxury treat’. 

Daarnaast zijn Winnaressen Mireille Reuling en Marleen Teters deze week genomineerd voor de VIVA400-Award 2015 onder de rubriek knappe koppen. 400 koplopers die dit jaar het verschil hebben gemaakt binnen hun vakgebied als inspirerende vrouwen.

Samenwerking 3* chef Boerma
Vinoos by AMS is door sterrenchef Jacob Jan Boerma, Michelinsterrenrestaurant De Leest in Vaassen, benaderd om de Dutch Flavours te gaan ontwikkelen. Smaken die kenmerkend zijn voor Nederland en met een herkenbaar Boerma ‘zuurtje’. Dit is voor het rond mei 2016 nieuw te openen restaurant in Krasnapolsky Amsterdam. Samen met hem en top kok Hans Melis is er nu een ontwikkeltraject gestart, waarbij een prachtige smaaksensatie wordt nagestreeft.

Bron & informatie:
VINOOS by AMS
Bewerkt: Maandag 12 Oktober 2015
Gepost: Vrijdag 09 Oktober 2015