persbericht

Hoe verdien jij over vijf jaar je geld?

Week van de Ondernemer succesvol afgesloten

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.
week vd ondernemer groningen

Deze week vond de tweede serie van de Week van de Ondernemer plaats in Groningen. De Week van de Ondernemer is een evenement voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Deelnemers werden in het Martiniplaza geinsprireerd en gemotiveerd door tientallen sprekers w.o. top ondernemers en top sporters. Maar ook Minister-President Rutte is een graag geziene gast.

Futureproof ondernemen
Hoe verdien je over vijf jaar je geld? Wat moet je doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Waar liggen de kansen? Kortom: is je business model klaar voor de toekomst? Futureproof ondernemen is het thema van dit jaar. Spreker Patrick van der Pijl, CEO van Business Models Inc. ging hier ondermeer op in door je in 9 minuten van advies te voorzien. De dagen weden gehost door Rens de Jong, presentator van BNR Nieuwsradio en RTLZ.

Erben Wennemars
Aad Ouborg was er als gerenommeerde ondernemer en belichtte internationale kansen die er voor de Nederlandse ondernemer liggen. Ook signeerde hij zijn boek 'Anders ondernemen, juist nú!'. Schaatser Erben Wennemars sprak namens uitzendbureau Randstad waar hij tegenwoordig werkzaam is over employer branding; "Door de authentieke en onderscheidende waarden van je bedrijf op de juiste manier te communiceren, word je aantrekkelijk als werkgever."

Vervolg
De Week van de Ondernemer vind 4 keer per jaar plaats. Te komen zijn nog Enschede (24, 25 juni) en Eindhoven (23 en 24 september).

Bron & informatie:
Week van de Ondernemer
Bewerkt: Maandag 15 Juni 2015
Gepost: Donderdag 11 Juni 2015