persbericht

Eerste culinaire broedplaats voor Food startups

Food-startups krijgen in de Amsterdamse Houthavens ruimte voor groei

Post en deel ook jouw persbericht. Log hier in! of word hier lid!
Door:
offline
Jaap Lubberts
adviseur
Amsterdam, Noord-Holland

Uitgever online media
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12390 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.
Maakplaats HEM

Het opstarten van een foodbusiness begint vaak vanuit de keuken thuis. Maar wat als de vraag naar ambachtelijke soep of huisgemaakte ketchup van deze starters letterlijk de pan uitrijst? Voor een stijgend aantal food-startups staat groei gelijk aan een hoop uitdagingen. Het huren van je eigen productieruimte voor lange termijn en aanschaf van professionele apparatuur vereist vaak een enorme investering en kennis van regelgeving. Daarnaast moet je ook je afzetmarkt zien te vergroten en ben je wat betreft je marketing veelal op je eigen kunsten aangewezen.

Deel je keuken
Kitchen Republic zal als eerste Foodbusiness Incubator een culinaire broedplaats zijn voor lokale food-startups. Je deelt de productiekeuken, apparatuur, kennis en contacten met andere startende producenten en cateraars en wordt daarnaast volledig ondersteund in je bedrijfsvoering. Maximaal twintig Members krijgen toegang tot onze ruimte van ca 500m2 in de Amsterdamse Houthavens. Deze ruimte bestaat uit een 'shared commercial kitchen' met alle benodigde basisapparatuur, opslagruimte, kantoor en de Kitchen Republic Tasting Room. Hiervoor betalen onze Members een maandelijkse contributie op basis van bijpassende flexibele Memberships.

Bron & informatie:
kitchenrepublic.nl
Bewerkt: Woensdag 10 Juni 2015
Gepost: Woensdag 10 Juni 2015