event cursus

Hoe start ik mijn eigen horecazaak

praktische tips voor het starten van je horecabedrijf

Dit bericht is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...

Dit wordt op de volgende data gehouden:

Van: Maandag 28 jan 2019, 10:00
Tot: Maandag 28 jan 2019, 17:30
Nog -603 dagen en -8 uur om je aan te melden.
Door:
online
Petra Venekamp
starter
Utrecht, Utrecht

Adviesbureau

Een mooie zaak starten, heerlijke gerechten bereiden, mooie koffies maken een mooie wijnkaart en elke dag vol met tevreden gasten. Dat is het ideaal beeld van veel horecastarters, maar wat is de werkelijkheid als u begint? Aanvragen van veel vergunningen, lastige wettelijke bepalingen, makelaars met verschillende locaties, financieringsproblemen, leveranciersafspraken, medewerkers vinden, bezwaarschriften van buren die geen horecabedrijf naast zich willen hebben, reclame maken, lastige contracten met de brouwerij ect. Er komt heel wat op u af als startende horecaondernemer. U ziet daar misschien wel heel erg tegen op, want u wil eigenlijk gewoon gezellig uw gasten verwennen. Investeer dan in deze workshop, in deze dag en vooral in uw zelf. Ik neem u stap voor stap mee door uw ondernemersplan om zo beter geïnformeerd te kunnen starten met uw eigen horecabedrijf. 

Het programma

De workshop bestaat uit 1 dag en bevat veel informatie, waardoor u in ieder geval alles al eens gehoord heeft en niet vreemd opkijkt als men iets vraagt over de RIE. Het is voornamelijk de zakelijke, bedrijfseconomische kant van uw bedrijf. En bevat informatie over:

Het bevat praktische tips en veel praktijkervaring en zo voorkomt u hopelijk veel valkuilen.

De dag

De eerstvolgende workshop is op maandag 28 januari 2019 bij Stayokay in Dordrecht. De groep bestaat maximaal uit 6 deelnemers zodat er ook tijd is om persoonlijke vragen te stellen. Inloop vanaf 09.30 met koffie, we beginnen om 10.00uur en de dag eindigt om 17.30uur.

Investering: €195 (exclusief btw) per person inclusief koffie, lunch, water ect en gratis parkeren op locatie. info@concreetadvies.info 

Hiervoor krijgt u ook:

Bron & informatie:
Stayokay Dordrecht
Bewerkt: Donderdag 27 December 2018
Gepost: Dinsdag 04 December 2018