social meetup

Verdien meer geld met je menukaart!

Boost je menukaart! geeft je veel tips en trucs

Dit bericht is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...

Wanneer?

Van: Maandag 16 apr 2018, 13:30
Tot: Maandag 16 apr 2018, 16:00
Nog -185 dagen en -5 uur om je aan te melden.




Organisator:
online
Petra Venekamp
starter
Utrecht, Utrecht

Adviesbureau


De menukaart is de trots van vele horeca ondernemers. Ze besteden veel tijd aan het ontwikkelen van de juiste gerechten. De kaart wordt vaak regelmatig aangepast aan het seizoen, de drukte in het bedrijf of op basis van de creativiteit in de keuken.

De ervaring leert, dat ondernemers weinig tijd besteden aan het opstellen van de kaart. Daarmee hebt u juist het middel in handen, om optimale winst uit uw kaart te halen. Cornell University in Amerika heeft daar studies naar gedaan en deze kennis delen we vandaag met u.

Daarnaast is Menu engineering een handig middel om meer inzicht te krijgen in de marge en de winstgevendheid van uw menukaart. Hierdoor bent u in staat om gefundeerde beslissingen te nemen met betrekking tot uw menu items, de prijzen en uw verkoopstrategie.

Ga de menukaart meer zien als een marketing- en communicatiemiddel naar uw gast toe. Ontdek hoe u de gast zo nog meer kunt culinair kunt verleiden.

Dit leert u in deze workshop:


Deelnemen is lokatie en details zien en reageren!

Deelnemers:

Nog geen deelnemers.