event cursus

ZZP Zorg Café

met gastspreker Leni Minderhoud, Business- en loopbaancoach

Dit bericht is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...

Dit wordt op de volgende data gehouden:

Van: Woensdag 28 jun 2017, 19:00
Tot: Woensdag 28 jun 2017, 22:00
Nog -332 dagen en -15 uur om je aan te melden.
Door:
online
Marjolijn Slingerland
ondernemer
Amersfoort, Utrecht

Zorg onderneming voor mensen met dementie

ZZP Zorg Café

Leni Minderhoud - Van werknemer naar ondernemer

 

King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het Zorg café voor startende en zelfstandige zorgverleners. Deze keer in Soest met als gastspreker Leni Minderhoud, Business- en loopbaancoach.

De startup is met Jarcine Spaander, mede eigenaar van de King Arthur Groep, die het boeiende verhaal vertelt over de organisatie. Daarna zal Leni Minderhoud als spreker optreden met het onderwerp van werknemer naar ondernemer.

 

29 juni a.s. verschijnt haar boek ‘Van werknemer naar ondernemer’ over ondernemerschap voor ervaren professionals die klaar zijn met doormodderen, doodlopende wegen, reorganisaties en (dreigende) ontslagen. Ze snakken naar het serieus werk maken van hun talenten en verlangens. Of voor degenen die een prima carrière achter de rug hebben en graag een volgende stap zetten om onafhankelijk vorm te geven aan hetgeen ze écht willen. Mensen die ook willen werken aan een betere wereld in hun directe of verre omgeving, die hun kinderen willen laten zien dat je alles kunt bereiken als je creativiteit kunt laten stromen en oude gewoontes en zekerheden kunt loslaten.

www.45plusondernemer.nl

Ben jij ZZP-er in de zorg of overweeg je deze stap te zetten, kom dan 28 juni naar het ZZP Zorg café van de King Arthur Groep in Soest.

 

PROGRAMMA

19:00 uur Inloop

19:30 uur Jarcine Spaanders

19:45 uur Leni Minderhoud

21:00 uur Netwerken

 

AANMELDEN EN LOCATIE:

Adres: Molenstraat 8A, 3764 TG Soest

Aanmelden: Stuur een mail naar hr@kingarthurgroep.nl

Bron & informatie:
kingarthurgroep.nl
Bewerkt: Maandag 05 Juni 2017
Gepost: Maandag 05 Juni 2017