aanbieding

2021: tijd voor échte orde in je administratie

Zelfs met een gratis boekhoudprogramma kun je uren per maand besparen

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door:
online
Sander @ WordPresence
starter
Ede, Gelderland

Marketing & Webdesign
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12579 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

{foto1}

Met het gratis programma Gekko veranderde mijn boekhouding van losse mappen tot een online systeem waarbij ik alles op één plek had staan: offertes, facturen, kosten, ritten en klantgegevens.  Wat ook fijn is, is dat Gekko een gratis optie biedt met alle features die je nodig hebt. En voor €10 per maand heb je een Premiumpakket, waarbij er geen Gekko-logo op je facturen staat. 

Als webdesigner en troubleshooter werk ik vaak op uurbasis, waardoor ik nauwkeurig elke minuut moet registreren. Zoals de meeste ondernemers komen daarbij ook nog het bijhouden van de onkosten, het sturen van facturen, en het bijhouden van of een factuur voldaan is. Omdat ik vorig jaar steeds meer klanten kreeg en het overzicht steeds minder werd, werd het tijd voor een goed programma waarin ik alles op één plek heb staan.

Ik heb heel wat verschillende opties doorgenomen, deels betaald en deels gratis. Gekko kwam uit de bus als beste optie, en sinds ik het begon te gebruiken ben ik minder tijd kwijt aan mijn administratie. Je kunt bijvoorbeeld in een paar klikken de uren die je voor een bepaalde klant hebt gewerkt factureren, en de facturen stuur je via het platform.

Inmiddels heb ik het verschillende startende ondermers aangeraden. Niet alleen omdat het gratis is, maar ook omdat het geweldig werkt (er zijn apps om ook op je telefoon uren en ritten bij te houden) én je je boekhouder toegang kunt geven tot je account.  Zo kan deze de gegevens exporteren en laten inlezen in zijn of haar eigen programma, wat tijd en geld kan schelen.

Kortom, een goede ervaring en een prachtige oplossing voor ondernemers die liever niet te veel kwijt zijn aan boekhoudsoftware, maar ook graag orde willen scheppen in hun groeiende administratie.

 
Bewerkt: Maandag 22 Februari 2021
Gepost: Donderdag 18 Februari 2021