aanbieding

Startende ondernemers opgelet

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door:
online
Lars Bosch
ondernemer
Leeuwarden, Friesland

Grafisch vormgevingsbedrijf
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Zoals iedere ondernemer inmiddels wel heeft ervaren komt er bij het starten van een eigen onderneming best veel kijken. Maar als je dan uiteindelijk alle stappen doorlopen hebt en je alles tot in de puntjes geregeld hebt kan het avontuur beginnen.

Op zoek naar de eerste klanten:
Als je dan alles tot zover hebt geregeld kan het avontuur beginnen met het zoeken van de eerste klanten. Veel startende ondernemers vinden het over het algemeen lastig om aan klanten te komen, maar als je eenmaal een klant hebt zit je goed.

Hulpmiddelen om aan je eerste klanten te komen.
Je hoeft natuurlijk niet elk bedrijf in en uit te lopen om te vragen of ze gebruik willen maken van jouw diensten. Je kunt ook gebruik maken van promotiemateriaal zoals: flyers, posters, folders en brochures. Deze hulpmiddel kunnen je goed helpen om je zichtbaar te maken voor je doelgroep, zodat je bedrijf onder de mensen komt.

Bosch vormgeving kan helpen bij het ontwerpen van promotiemateriaal.
Als vormgevings bedrijf ben ik erg actief op het gebied van het ontwerpen van logo's, visitekaartjes, flyers, posters, brochures, briefpapier, enveloppen, folders en huisstijlen. Doordat ik erg actief ben met het ontwerpen van verschillende producten kan ik jouw als startende ondernemer helpen om je zichtbaarheid te vergroten.

Mijn doelstelling:
Mijn doelstelling is om elke klant tevreden te stellen met het gewenste eindresultaat. Elk project is dan ook verschillend en vraagt om een unieke aanpak. Als grafisch vormgever ben ik erg flexibel en hierdoor kan ik creatief en zorgvuldig omgaan met de eisen en wensen van de klant en tegenlijk kan ik er ook mijn eigen draai aangeven.

Heb je vragen over een van mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website: www.boschvormgeving.nl

Bron & informatie:
boschvormgeving.nl
Bewerkt: Donderdag 10 Augustus 2017
Gepost: Woensdag 09 Augustus 2017