aanbieding

Data verwerking hoeft niet duur te zijn

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door:
online
Linda Pavan
ondernemer
Heerlen, Limburg

Administratieve dienstverlening
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Ben je op zoek naar een meer kosteneffectieve manier van boekhouden?  Wil je een administratie die up to date is waardoor je direct kan beschikken over de huidige stand van zaken? Vind je het verwerken van jouw boekhouding een vervelende klus en besteed je dit liever uit?

Veel ondernemers hebben het gevoel dat het uitbesteden aan een boekhouder een dure optie is. Afhankelijk van hoe je de boekhouding aanlevert, ongesorteerd in een oude schoenendoos of netjes gesorteerd bepaald al een groot gedeelte van je accountantskosten. Het is een feit dat voor veel boekhouder de tijd die ze spenderen aan jouw administratie de graadmeter is voor de facturatie. Een boekhoudkantoor vraagt gemiddeld zo’n 40 tot 70 euro per uur voor het verwerken, in de meeste gevallen gebeurd dit slechts  1x per maand, per kwartaal of soms zelfs 1x per jaar. Als ondernemer heb je in dit geval dus nog steeds geen actueel overzicht van hoe je bedrijf ervoor staat.  Uit ervaring weet ik dat in sommige gevallen ondernemers enkel hun Balans 1 1/2 jaar na afloop van  het boekjaar onder ogen krijgen en dan pas weten of ze winst of verlies hebben gedraaid.

Wij zijn er voor jou

Wij ondersteunen de kleine ondernemer zoals jou, een moderne ondernemer die met regelmaat wilt weten hoe de stand van zaken is om zo je doelen sneller te bereiken zonder dat je hier een torenhoge rekening voor hoeft te betalen aan je accountant. Met onze service krijg je de mogelijkheid om de maandelijks up to date te zijn met de voortgang van je bedrijf, wij werken de administratie bij in onze software en geven jou inzage in je cijfers, daarnaast krijg je maandelijks een korte gratis analyse van je W&V en helpen je begrijpen hoe je deze data moet lezen,  hierdoor ben je in staat om zakelijke beslissingen te nemen en je bedrijf gezond te houden. 

Omdat wij niet per uur maar per mutatie rekenenen betaal je echt alleen maar voor datgene wat je gebruikt en hierdoor kan je drastisch besparen op je administratiekosten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op kijk voor meer informatie op onze website. 

Bron & informatie:
wigepa.nl
Bewerkt: Vrijdag 14 Juli 2017
Gepost: Donderdag 13 Juli 2017