aanbieding

Hulp nodig bij (het op starten van) jouw onderneming?

Maak nu gratis kennis met de diensten van JobByBid

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door:
online
Paul Bruseker
ondernemer
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelance platform

Bedrijf: JobByBid
Lid: Paul Bruseker
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12485 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

JobByBid helpt ondernemers om projecten sneller te realiseren door het matchen van de beste freelancers aan jouw project. Jij kan nu als lid van startendeondernemers.nl gratis gebruik maken van onze diensten!

Waarom zou je freelancers inzetten?

Door freelancers in te zetten voor specifieke projecten haal je expertise in huis. Zij kunnen er voor zorgen dat je de kennis  (of tijd) die je mist opgevangen wordt. Zonder daarbij het risico te lopen dat medewerkers vast in dienst nemen met zich mee brengt.

Waarom kiezen voor JobByBid?

Wij richten ons op een specifieke doelgroep freelancers, namelijk millenials (leeftijd 20-35). Dit zijn mensen die uitgedaagd willen worden, van avontuur houden, ondernemend zijn, digitaal zijn en vooral heel flexibel zijn. Bijkomend voordeel: de uurtarieven van deze groep liggen over het algemeen wat lager dan gemiddeld terwijl de kwaliteit zeker niet lager dan gemiddeld is. Erg fijn natuurlijk als je nog niet veel ruimte in je budget hebt als startende ondernemer.

De freelancers op JobByBid zijn voornamelijk gespecialiseerd in klussen die online uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan online marketing, tekstschrijvers, websiteontwikkelaars, zoekmachineoptimalisatie, financieel experts, virtueel assistenten, (logo) designers, adviseurs, trainers, vertalers, etc.

Andere voordelen die JobByBid biedt: 1) alle freelancers hebben een persoonlijk profiel met portfolio, zo weet je direct met wie je zaken doet. 2) Wij bieden een online werkruimte waarin je kan samenwerken wanneer de opdracht toelaat dat de freelancer niet naar kantoor hoeft te komen. 3) Betaling aan de freelancer vindt achteraf plaats. Zo weet je zeker dat er goed werk geleverd wordt. 4) De opdrachten worden actief gepromoot onder onze freelancers en op social-media. Hierdoor heb je binnen 6 uur de eerste reacties op jouw opdracht. 5) JobByBid is volledig gericht op de Nederlandse markt.

De aanbieding speciaal voor leden van startendeondernemers.nl

Opdrachten plaatsen is voor iedereen altijd gratis. Wij rekenen alleen 8% commissie wanneer een opdracht is uitgevoerd. Maar voor leden van startendeondernemers.nl zal deze 8% commissie bij de eerste opdracht volledig gerestitueerd worden. Dat betekent dat je alleen de freelancer betaalt. Om gebruik hiervan te maken stuur je nadat je de opdracht geplaatst hebt een mail naar info@jobbybid.com onder vermelding van 'actie startendeondernemers.nl' met daarin een link naar jouw opdracht op JobByBid en de link naar jouw profiel op startendeondernemers.nl. 

Plaats hier direct jouw opdracht.

Bron & informatie:
jobbybid.com/submit-project
Bewerkt: Donderdag 13 April 2017
Gepost: Donderdag 13 April 2017