aanbieding

KPN levert tijdelijk gratis starterstrainingen bij aanschaf van een ZZP abonnement

Gratis interactieve masterclasses (t.w.v. 149,-)

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12468 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Als startende ondernemer, ZZP'er of freelancer heb je gekozen voor vrijheid. Niet alleen in wat je doet, maar ook in waar en wanneer je werkt. Dat betekent dat je moet kunnen rekenen op betrouwbare producten en diensten die passende oplossingen bieden. KPN begrijpt dit en stelt je in staat om altijd en overal zorgeloos te werken waar en hoe je dat wilt met hun mobiele abonnementen en Alles-in-1 producten.

kpn eigen bedrijf starten ​
Online starterstraining
In de online Starterstrianing word je getraind door ervaren specialisten en succesvolle ondernemers. Je krijgt toegang tot online- en interactieve masterclasses om jouw bedrijf goed op te zetten en je succes te vergroten. In de online Ondernemerstraining vergroot je je netwerk en leer je onder andere hoe je doelgericht marketing en sales kan inzetten voor het boosten van je onderneming. De online Starters- of online Ondernemerstraining (t.w.v. 149,-) krijg je geheel gratis cadeau wanneer je een Alles-in-1 of mobiel abonnement aanschaft.

Jouw telefoonabonnement is aftrekbaar
Als startende ondernemer kun je jouw zakelijke kosten aftrekken van de belasting. Dat geldt ook wanneer je een zakelijk telefoon- of internetabonnement in gebruik hebt. Je moet namelijk bereikbaar zijn voor klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Bij de zakelijke abonnementen van KPN wordt de BTW standaard op jouw factuur vermeld, zodat je gemakkelijk je belastingaangifte kunt doen. ​

kpn button stel uw vraag

Bron: KPN
Bewerkt: Dinsdag 01 December 2015
Gepost: Maandag 09 November 2015