aanbieding

De weg naar Succes in franchiseland

Boek, € 19,95

Deze aanbieding is alleen voor leden. Je gaat naar de inlogpagina...
Door onze redactie
 
Word nu ook lid!
banner
Al 12399 leden! Word lid om je bedrijf te promoten, berichten te posten en deel te nemen aan events.

Dit boek bewandelt de weg die een franchisenemer loopt vanaf het moment dat hij besluit franchisenemer te worden tot het moment waarop hij zijn franchisenemerschap beëindigt.

Franchise moet worden gezien als een vorm van samenwerking tussen zelfstandige ondernemers, waarbij juridische en financiële / bedrijfseconomische aspecten, evenals marketing en HRM-aspecten een belangrijke rol spelen.

'De weg naar Succes in franchiseland' gaat in op de relatie tussen franchisegever en franchisenemer in alle fasen van de samenwerking. Wat kan en mag er gebeuren in de precontractuele fase, wat is hier de rol van de Europese Erecode, hoe verloopt het proces van werving en selectie en hoe gaat het in de contractuele fase vanaf ondertekening tot beëindiging van de samenwerking? Wat heeft de voorkeur, soft of hard franchise? Hoe zit het met de benchmark en hoe is de communicatie geregeld?

Kortom, gezien de vele aspecten van franchise waarop dit boek ingaat, is dit boek een must voor eenieder die betrokken raakt bij het opzetten en uitrollen van een franchiseformule.

Auteur: J.A.I.M. Burgers

Bestel nu bij Managementboek

Bron & informatie:
Managementboek
Bewerkt: Woensdag 24 Juni 2015
Gepost: Dinsdag 16 Juni 2015

Bekijk ook: