REGIO
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland

SECTOR


BEGRIPPENLIJST

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ZOEKEN

 

START | Nieuw gepost

Op StartendeOndernemers.nl lees je waardevolle artikelen met gedegen achtergrondinformatie die bovenal goed te vinden zijn. Zo lees je alleen wat jou aangaat. Lees of post zelf en deel zo je kennnis, verkoop je product, organiseer je uitje, promoot je evenement of stel je vraag. Voor leden organiseren we daarbij diverse exclusieve events. Samen voor jezelf!
kpn eigen bedrijf starten
aanbieding (tip)
KPN levert tijdelijk gratis starterstrainingen bij aanschaf van een ZZP abonnement

Gepost in: PAKKET

Als startende ondernemer, ZZP'er of freelancer heb je gekozen voor vrijheid. Niet alleen in wat je doet, maar ook in waar en wanneer je werkt. Dat betekent dat je moet kunnen rekenen op betrouwbare producten en diensten die passende oplossingen bieden. KPN begrijpt dit en stelt je in staat om altijd en overal zorgeloos te werken waar en hoe je dat wilt met hun mobiele abonnementen en Alles-in-1 producten.

lees meer >>
statistieken
nieuws persbericht 
Nieuw platform De Staat van het MKB voor feiten en cijfers

Gepost in: KRANT

De Staat van het MKB is het platform met feiten en cijfers over het midden- en kleinbedrijf. Het is deze maand gelanceerd in het bijzijn van Koningin Maxima.

lees meer >>

nieuws persbericht 
Snelgroeiend automerk verbindt zich aan zzp prijs

Gepost in: KRANT

Het snelgroeiende automerk MINI heeft zich voor komend jaar als hoofdsponsor verbonden aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), de landelijke zzp-prijs die het afgelopen jaar door minister-president Mark Rutte werd uitgereikt aan foodblogger Carlijn Bröring.

lees meer >>
Maarten Hagen
nieuws persbericht 
Startup bouwt online community voor corporates en advocatenkantoren

Gepost in: KRANT

Interim bureaus buiten spel zetten door met een online community gemakkelijk flexibel juridisch personeel te kunnen inzetten. Dit nieuwe initiatief gaat de markt op.

lees meer >>
Dare to have a dream award


30
nov

event cursus 
Dare to have a Dream Lustrum Award Event 2015

Gepost in: AGENDA

Nederland kent veel ondersteuningsinitiatieven gericht op Start-Ups en zzp'ers. Voor groeiondernemers, de ondernemers die de volgende grote stap willen maken en daarbij hun eigen uitdagingen en vraagstukken tegenkomen, zijn veel minder opties beschikbaar. Het Dare to have a Dream programma richt zich op deze groep.

lees meer >>